Back

Bicikleta per Femije qe nga 3500 Lek

 Eco Bicycle Shop prezanton ofertën e javës Biçikletë për fëmijë 3500 lekë dhe do të merrni një helmetë falas, për sigurinë e fëmijës tuaj gjatë pedalimit. 

Biçikletat janë të markave më të mira amerikane dhe të përmasave të ndryshme, të përshtatshme për të gjitha moshat. 


Mësoni fëmijën tuaj me një jetë aktive & të shëndetshme!

Tel. : +355 044502574

Cel. : 067 20 49164Data postimit :16/12/2011
Ikub# :1112160048
Tags: BICIKLETA FEMIJE OFERTE
Lexuar :1,671 here

Detaje te tjera Komente Harta Artikuj te ngjashem
Share:
Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Detaje te tjera

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Harta


Te ngjashem


Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Gallery

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al