Për disa ndryshime në Kodin Penal të Republikës së Shqipërisë.

klinikaeuromedica
nga Për disa ndryshime në ligjin nr. 7380, datë 08.05.1990 "Për disa ndryshime në Kodin Penal të Republikës së Shqipërisë".

Për disa ndryshime në Kodin Penal të Republikës së Shqipërisë. Ndryshohen nenet:22, 45, 55, 58, 118 dhe 127. Shtohet neni 118/a dhe kreu i pestë "Shuarja e ndjekjes penale dhe dënimit" si dhe shfuqizohen nenet: 40, 41, 42, 47 (shkronjat "dh" e "gj") dhe 59.

Data e hyrjes ne fuqi: 05/14/1990
Numri i neneve: 2
Propozuar nga: Këshilli i Ministrave
Data e miratimit: 05/08/1990
Statusi: I ndryshuar
Data: 05/08/1990
Numri i fletores zyrtare: 3
Data e fletores zyrtare: 05/14/1990
Fushat e veprimit te aktit: Kodi Penal
Faqja e fletores zyrtare: 67
Numri: 7380

Fletorja zyrtare: 0 - 9
Për disa ndryshime në Kodin Penal të Republikës së Shqipërisë.
BKT
Radika

Komente

Nuk ka asnje koment.
 • Emri:
   
  Email:
     
  Përmbajtja:
   
   
Postuar nga: admin
Data: 08/05/1990
ikub#: 5080001
Shfleto artikuj te tjere per: KODI PENAL,
Reklame


Reklame
Raiffeisen

Reklame
SocieteReklame
13 Hours

Reklame

©2016 ikub.al