Back

Kerkohet: Agjent Udhetimi

Ky artikull ka skaduar!

London Express kerkon te punesoje:

Agjente Udhetimi Part Time

- Ora 14:00 - 20:00

- Te kete eksperience mbi nje vit

- Te kete njohuri  te sistemit Amadeus dhe gjuhes Angleze

Te interesuarit te paraqiten cdo dite  nga ora 09:00 - 14:00

Adresa:

Rr. " Durresit", prane bllokut te Ambasadave Tirane

Nr.kontakti: 04 2273371

E-mail: express_london@yahoo.com

 

 

 

 


Data postimit :13/03/2013
Ikub# :1303130039
Tags: AGJENT UDHETIMI PUNESIM
Lexuar :739 here

Detaje te tjera Komente Harta Artikuj te ngjashem
Share:
Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Detaje te tjera

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Harta


Te ngjashem


Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Gallery

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al