Back

Ofrojme kurse pikture, vizatimi per femije te ciklit 9-vjecare

 

Ofrojme kurse pikture, vizatimi dhe plastike per femije te ciklit 9-vjecare.
Cmimi:150 lek 60 minuta.
Kurset drejtohen nga nje mesuese dhe nje mesues te profilit perkates.
Ambjenti eshte komod dhe i kompletuara me pajisjet e nevojshme. 
Synimi jone, te rrisim ndjeshmerine artistike te femijes.
 
Adresa: Durres. Prane gjykates
Cel: 068 53 38 229

Data postimit :22/02/2013
Ikub# :1302220132
Tags: PIKTURE VIZATIM
Lexuar :883 here

Detaje te tjera Komente Harta Artikuj te ngjashem
Share:
Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Detaje te tjera

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Harta


Te ngjashem


Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Gallery

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al