Back

Si te pergatisni bishtaja ne furre?

20120626122657Perberesit
1 kg bishtaja te freskëta
1 pjese hudher
tulin e gjysem panineje te bere copa te vogla
1 luge djathi te grire
piper i zi
kripe
vaj ulliri
5 domate
4-5 gjethe borziloku te fresket


Pergatitja
Vendosini bishtajat ne nje tenxhere me uje te kripur. Lerini te zihen per 15 minuta.
Prisni hudhren ne feta te holla dhe vendosini ne nje tigan me vaj ulliri deri sa te marrin nje ngjyre te arte.
Hidhini siper bishtajat per 5 minuta sa per ti dhene shije.
Tek nje ene balte per furren hidhni ne fund 2 luge vaji, domatet ne copa te vogla, dhe therrimet e tulit te bukes.
Me pas hidhini persiper bishtajat, duke i shperndare pak piper siper, kriper dhe djathin . Futini ne furre ne 150 grade rreth 10 minuta.
Hiqeni enen nga furra dhe përzini perberesit mire.
Futeni perseri ne furre per rreth 5 minuta te tjera.
Sherbejini te vaket  duke i shtuar per dekorim gjethet e borzilokut.

 


Data postimit :02/07/2012
Ikub# :1207020130
Tags: FURRE
Lexuar :2,609 here

Detaje te tjera Komente Harta Artikuj te ngjashem
Share:
Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Detaje te tjera

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Harta


Te ngjashem


Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Gallery

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al