Back

Olimpiada Kombëtare 2012 lënda INFORMATIKË

 

NXËNËSIT  E QARKUT DURRËS- KRUJË TË CILËT  U JEPET E DREJTA PËR TË KONKURUAR NË FAZËN E  III NË OLIMPIADËN KOMBËTARE TË INFORMATIKËS PËR KLASAT E 12-TA  MË DATË 25.03.2012

 

Informacion: Në qarkun  Durrës-Krujë u zhvillua Faza e II e Olimpiadës së Informatikës  për klasat e12-ta në të cilën morën pjesë 11 nxënës  dhe në përfundim fituan të drejtën për të konkuruar për në fazën e III   5 nxënës si më poshtë:

 

Nr Emri  Mbiemri SHKOLLA Total pikë të fituara % e pikëve të fituara të testit Çmimi që fiton sipas rregullores  Bazuar nenenin 6/h te rregullores Olimpiadave konkurojnë per ne faze te III ne Tirane me 25.03.2012
1 EVIS HOXHA TURGUT OZAL 48 96% Çmim të  I PO
2 XHESIKA KOROVESHI TURGUT OZAL 47 94% Çmim të  I PO
3 REDIAN ÇOPA TURGUT OZAL 47 94% Çmim të  I PO
4 DEVID DUMA TURGUT OZAL 47 94% Çmim të  I PO
5 LEANDËR UKA TURGUT OZAL 39 78% Çmim të  I PO


Data postimit :16/02/2012
Ikub# :1202160067
Tags: EKIPI KOMBETAR INFORMATIKA OLIMPIADA
Lexuar :1,959 here

Detaje te tjera Komente Harta Artikuj te ngjashem
Share:
Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Detaje te tjera

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Harta


Te ngjashem


Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Gallery

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al