Posto

  • Si te gatuajme tave peshku?



    Perberesit :

    1 kg peshk,
    5-6 luge vaj,
    4-5 kokrra qepe,
    thelpinj hudhrash,
    3-4 domate te pjekura te grira ne rende,
    3 luge uthull,
    1 luge miell,
    majdanoz, dafine, kripe, piper, spec djeges.

    Pergatitja:

    Pasi pastrojme dhe presim peshkun me copa, e leme te kulloje e me pas e veme ne tave. Nderkohe, ne nje tigan kaverdisim me zjarr te embel, qepet e prera jo shume trashe. Kur te jete gatuar ca, shtojme miellin e me pas dhe domatet e grira. Shtojme hudhrat e paprera, uthullen, kripen dhe erezat e pasi merr nje vale e gjitha, e hedhim ne tave ku kemi vene peshkun dhe e fusim te piqet ne furre te ngrohte ne 200° per 20-25 minuta. Eshte gati per tu shijuar./tryeza.org/



    Share:



    Postuar nga: a.k

    Data: 16/02/2012

    ikub#: 1202160021

    Shfleto artikuj te tjere per: GATIM,

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt

©2014 ikub.al