Back

Si te gatuajme tave peshku?

Perberesit :

1 kg peshk,
5-6 luge vaj,
4-5 kokrra qepe,
thelpinj hudhrash,
3-4 domate te pjekura te grira ne rende,
3 luge uthull,
1 luge miell,
majdanoz, dafine, kripe, piper, spec djeges.

Pergatitja:

Pasi pastrojme dhe presim peshkun me copa, e leme te kulloje e me pas e veme ne tave. Nderkohe, ne nje tigan kaverdisim me zjarr te embel, qepet e prera jo shume trashe. Kur te jete gatuar ca, shtojme miellin e me pas dhe domatet e grira. Shtojme hudhrat e paprera, uthullen, kripen dhe erezat e pasi merr nje vale e gjitha, e hedhim ne tave ku kemi vene peshkun dhe e fusim te piqet ne furre te ngrohte ne 200° per 20-25 minuta. Eshte gati per tu shijuar./tryeza.org/


Data postimit :16/02/2012
Ikub# :1202160021
Tags: GATIM
Lexuar :7,943 here

Detaje te tjera Komente Harta Artikuj te ngjashem
Share:
Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Detaje te tjera

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Harta


Te ngjashem


Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Gallery

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al