Back

Olimpiada Kombëtare 2012, lënda MATEMATIKË klasa e 12

 

NXËNËSIT  E QARKUT DURRËS- KRUJË TË CILËT  U JEPET E DREJTA PËR TË KONKURUAR NË FAZËN E  III NË OLIMPIADËN KOMBËTARE TË MATEMATIKËS PËR KLASAT E 12-TA  MË DATË 26.02.2012

Informacion: Në qarkun  Durrës-Krujë u zhvillua Faza e II e Olimpiadës së Matematikës  për klasat e10-ta në të cilën morën pjesë 54 nxënës  dhe në përfundim fituan të drejtën për të konkuruar për në fazën e III   4 nxënës si më poshtë:

Nr Emri  Mbiemri SHKOLLA Total pikë të fituara % e pikëve të fituara të testit Çmimi që fiton sipas rregullores  Bazuar nenenin 6/h te rregullores Olimpiadave konkurojnë per ne faze te III ne Tirane me 26.02.2012
1 JONATAN ISMAILI TURGUT  OZAL 45 90% Çmim të   I PO
2 OLSI LEKA RILINDJA 39 78% Çmim të   I PO
3 BLEDI ISMAILI TURGUT  OZAL 36 72% Çmim të   II PO
4 FATJON MEÇI TURGUT  OZAL 26 52% Fletë Lavdërimi PO


Data postimit :07/02/2012
Ikub# :1202070143
Tags: EKIPI KOMBETAR MATEMATIKA OLIMPIADA
Lexuar :2,008 here

Detaje te tjera Komente Harta Artikuj te ngjashem
Share:
Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Detaje te tjera

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Harta


Te ngjashem


Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Gallery

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al