Back

Olimpiada Kombëtare e MATEMATIKËS 2012 klasa e 11.

 

NXËNËSIT  E QARKUT DURRËS- KRUJË TË CILËT  U JEPET E DREJTA PËR TË KONKURUAR NË FAZËN E  III NË OLIMPIADËN KOMBËTARE TË MATEMATIKËS PËR KLASAT E 11-TA  MË DATË 26.02.2012

Informacion: Në qarkun  Durrës-Krujë u zhvillua Faza e II e Olimpiadës së Matematikës  për klasat e10-ta në të cilën morën pjesë 47 nxënës  dhe në përfundim fituan të drejtën për të konkuruar për në fazën e III   7 nxënës si më poshtë:

Nr Emri  Mbiemri SHKOLLA Total pikë të fituara % e pikëve të fituara të testit Çmimi që fiton sipas rregullores  Bazuar nenenin 6/h te rregullores Olimpiadave konkurojnë per ne faze te III ne Tirane me 26.02.2012
1 VIOLA PEZA GJERGJ  KASTRIOTI 30 60% Çmim të   III PO
2 REDIAN ÇOPA TURGUT  OZAL 30 60% Çmim të   III PO
3 DORINA ISMAILI TURGUT  OZAL 28 56% Çmim të   III PO
4 ERJOLA SHUAIPI KASA 26 52% Fletë Lavdërimi PO
5 ELTON ARRËZA RILINDJA 26 52% Fletë Lavdërimi PO
6 ERDJANA DIDA GJERGJ  KASTRIOTI 26 52% Fletë Lavdërimi PO
7 ROMINA TELITI TURGUT  OZAL 26 52% Fletë Lavdërimi PO


Data postimit :07/02/2012
Ikub# :1202070137
Tags: EKIPI KOMBETAR MATEMATIKA OLIMPIADA
Lexuar :3,224 here

Detaje te tjera Komente Harta Artikuj te ngjashem
Share:
Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Detaje te tjera

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Harta


Te ngjashem


Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Gallery

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al