Back

Aknet qe shkakton nga detergjentet

fytyra tualetNjë kërkim i studiuesve amerikanë ka zbuluar se 70 për qind e personave që vuajnë nga aknet nuk marrin asnjë lloj kure.
Disa sapunë të zakonshëm kanë veprim komedonik (shkaktojnë pikat e zeza). Ky tip i akneve mund të zhvillohet te pacientët me akne të cilët lahen shumë me sapunin i cili përmban substance komedinike. Këta pacient e kanë fytyrën së paku katër here brenda ditës.
Këta pacient këshillohen ta lajnë fytyrën dy deri tri here brenda ditës për ta larguar yndyrën sipërfaqësore.
Por, ekzistojnë edhe produkte kozmetike specifike të lëkurës për këtë problem që nuk dëmtojnë, madje dhe janë kurative. Në të njëjtën kohë janë të afta dhe t’i mbulojnë mirë puçrrat.


Data postimit :13/04/2011
Ikub# :1104130014
Tags: AKNET FYTYRA
Lexuar :3,717 here

Detaje te tjera Komente Harta Artikuj te ngjashem
Share:
Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Detaje te tjera

Burimi:Telegrafi

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Harta


Te ngjashem


Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Gallery

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al