Back

Shitet dhome gjumi Gjermane

Dollap me pasqyre me shine, krevat 2x1.80, se bashku me komo dhe komodinat te bashkuara me krevatin.


Cmimi: 80.000 leke

Tel: 04 223 12 47

Cel: 069 21 04 148


Data postimit :26/08/2010
Ikub# :1008260024
Tags: DHOME GJUMI GJERMANE
Lexuar :1,525 here

Detaje te tjera Komente Harta Artikuj te ngjashem
Share:
Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Detaje te tjera

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Harta


Te ngjashem


Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Gallery

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al