Back

Shkolla e mesme "Harry Fultz"

Shkolla e mesme "Harry Fultz" ka filluar regjistrimet per vitin e pare ne deget:

  • BIZNES
  • ELEKTRONIKE/ INFORMATIKE
  • AUTO-DIAGNOSTIFIKIM/ MEKANIKE

Ju zgjidhni shkollen "Harry Fultz" si traditen me te mire shqiptaro-amerikane ne fushen e edukimit per vlerat qe ajo prezanton:

  • Reputacion
  • Teknike e persosur
  • Metodologji e mesimdhenies
  • Barazi dhe diversitet
  • Ambiente bashkekohore

Per me shume informacion ose per regjistrim telefononi ne numrat: +355 4 22 22 008/ 22 66 456


Data postimit :16/07/2010
Ikub# :1007160061
Tags: ARSIMI BIZNES
Lexuar :10,284 here

Detaje te tjera Komente Harta Artikuj te ngjashem
Share:
Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Detaje te tjera

Telefon 1:+355 4 22 22 008
Adresa e nje biznesi:Rruga Asim Vokshi, Tirane
Web:www.harryfultz.edu.al
Adresa 1:Rr."Mine Peza", Tirane
Mobile:+355 68 20 60 128
Telefon 2:+355 4 22 66 456
Email:info@harryfultz.edu.al

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Harta


Te ngjashem


Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al

Gallery

Versioni i plote | Publicitet | Kontakt
©2014 ikub.al